Personer

Christen Jessen Kolmos blev gift den 10. dec. 1910 i Kenosha med Karen Nissine Seistrup, der er født den 18. aug. 1889 på Brendstrup Mark, Haderslev og hun døde den 23. juli 1958 i Kenosha. Hun var datter af Søren Hansen Sejstrup og hustru Johanne Margrethe Petersen.
Christen Jessen Kolmos var farmer og drev endvidere en benzinstation og en kro. Han og hans familie var jævnlig på besøg i Danmark.

 

Catharina Wolff * 17. sep. 1903

Jørgen Clausen * 12. maj. 1901

Cathrina Wolff døde 23. apr. 1984.
Jørgen Clausen døde 31. jan. 1992.

Deres datter.
Christine Clausen

Trinne Clausen

 

 

 

 

 

 

Christine Lauritzen Høi  (1870-1943)  var datter af Arbejdsmand Matthias Lausen Høi og hustru Anne, født Franzen.

I  lille stråtækte hus på Brushøjvej etablerede Christine Høi sig og levede af som privat plejemor uden el og andre faciliteter og tog sig af små børn i kortere eller længere tid. Det var ofte børn der var der -ca. i optil kun et par uger- der var født af enlige mødre og indtil de senere blev afhentet, når barnets forældre havde stiftet familie. I den periode Christine Høi fungerede som privat plejemor havde hun haft ikke mindre end 47 børn, har Laurits Høi fortalt Hap.Christine Lauritzen Høi var datter af Arbejdsmand Matthias Lausen Høi og hustru Anne, født Franzen.         Stina Høi og hendes Børnehjem Brushøjvej 13

Plejemor Christine Laursen Høi efter HAP.

 

Anmaj  Skovfoged         

født som Anne Marie Jensen 1840 i Klingbjerg døde i 1924. I hendes 83 leveår nåede hun at hjælpe et utal af mennesker og dyr mod de dårligdomme og fortrædeligheder, der ramte dem.

Anmaj Skovfoged.     Hendes  Familien fra skoven

 

Minearbejder Christian Hansen  Canada)

 

Lauers Lauersen Høj * 20. jul.1864

Søn af Mathias
Lauersen Høj og Anna Franzen Rødenæb i Mjels.
Med pigen.
Kjestine Christensen * 26. jan. 1866, datter af
Christen Christensen og Kjestine Christensen

 

En håndværkers liv

Forsøg med Arkiv